Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Белгийската финансова група КВС придоби Райфайзенбанк и дъщерните ѝ компании в България. С това, групата КВС в България вече обхваща 14 компании в секторите банкиране, застраховане, лизинг, застрахователно посредничество, управление на инвестиции, пенсионно осигуряване и факторинг. Според данните на БНБ към март  2022 г., общата стойност на активите на компаниите след придобиването превръща Групата на КВС в България в най-голямата интегрирана финансова група, обслужваща над 2.5 млн. клиенти.  

  Новите дружества в Групата ще носят в името си международно разпознаваемия бранд KBC - банката ще се казва KBC Банк България, лизинговото дружество ще бъде KBC Лизинг България, KBC Управление на инвестиции е новото име на управляващото дружество, а компанията, предоставяща застрахователно посредничество, се казва KBC Застрахователен брокер България.

  Какво се променя за мен?

  Договорните отношения с клиентите се запазват непроменени и няма нужда да бъдат предприемани каквито и да било стъпки. На този етап се променят само собственикът и името на банката. Продължаваме да обслужваме клиентите според най-високите стандарти и да се стремим да предлагаме качествени и иновативни продукти и услуги. Както винаги, за нас клиентът е в центъра и се стремим да бъдем негов доверен партньор във всеки етап от живота му.

  Ще се променят ли условията по продуктите и услугите?

  Текущите условия по ползваните продукти и услуги не се променят вследствие на смяната на собствеността и името на банката. Ще бъде осъществена промяна само в наименованията на част от продуктите и услугите, във връзка с новия бранд, и на дизайна на мобилните приложения, като няма да е необходимо да ги сваляте наново.

  Променят ли се IBAN и условията по сметката ми?

  Текущите условия по ползваните продукти и услуги не се променят след смяната на собствеността и името на банката и IBAN-ите на сметките остават непроменени.

  Трябва ли да преиздам картата си?

  Не е необходимо да преиздавате своята карта. Може да продължите да я използвате до срока отбелязан на нея.

  Ще има ли промяна за моя кредит?

  Не. Вашите отношения с банката по повод ползваните кредитни продукти продължават в съответствие със сключения договор. Можете да продължите да погасявате вашите задължения както досега.

  Какво ще стане с моите спестявания?

  Условията остават непроменени. Ние сме част от голяма международна група и сигурността на средствата на нашите клиенти продължава да бъде наш приоритет.

  Често задавани въпроси

  В документа можете да намерите още информация по най-често задаваните въпроси, свързани с промените.

  Новини

  Информация относно придобиването от KBC Груп.

  Прочети повече

  Контакти и съдействие

  Контактен център

  0700 10 000 (Vivacom)
  17 21 (A1 и Yettel)

  Офиси на банката

  Посети най-близкия офис на банката.

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.